perjantai 2. joulukuuta 2016

Kehitetään yhdessä lukiokoulutusta!


Lukioiden kehittämisverkosto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kokeiluihin ja kehittämiseen. Valtakunnallisessa kehittämisverkostossa on 84 lukiota. Myös kaikki muut lukiokoulutuksen järjestäjät ja lukiot voivat osallistua alueellisiin tilaisuuksiin ja lukiokoulutuksen kehittämiseen.

Kehittämisverkoston tavoitteena on erityisesti kehittää ja uudistaa lukioiden pedagogiikkaa, opiskeluympäristöjä ja toimintakulttuuria. Koulutuksen järjestäjät ja lukiot kehittävät toimintaansa opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti paikallisista lähtökohdista ja tarpeista käsin. Verkoston työskentely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden osaamisen jakamiseen, kokeilujen tulosten levittämiseen ja yhteiseen pohdintaan.

Tämä blogi toimii alustana kehittämistyön levittämiselle ja kokeiluista kertomiselle. Täältä saat tietoja eri lukioiden kehittämistyön vaiheista, työn koordinoinnista ja alueellisista tilaisuuksista. Verkoston koordinaattorit antavat mahdollisuuden puheenvuoroihin lukioille ja muille lukiokoulutuksen kehittäjille. Kokeiluja ja hyviä käytäntöjä voi jakaa yhteiseen käyttöön Opetushallituksen Hyvät käytännöt –sivuston kautta. Aktiivista keskustelua käydään Lukioiden kehittämisverkosto Facebook-ryhmässä

Lukiokoulutus tarvitsee sinun panostasi kehittämistyöhön. Tule mukaan!


Jorma Kauppinen
Yleissivistävä koulutus ja varhaiskasvatus - toimintayksikön johtaja
Opetushallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti